Események - Tanfolyamok - Csoportos munka

Esemény/Tanfolyam - Örök szerelem ajándékba 4 alkalmas személyes vagy online coaching program, amelynek célja a hosszú távú boldog párkapcsolatok titkának megosztása a megfelelő kommunikáció, konfliktuskezelés, szeretetnyelvek ismerete és más témakörök által, valamint egyéni és közös gyakorlatok elsajátításával.

Örök szerelem ajándékba

4 alkalmas személyes vagy online coaching program, amelynek célja a hosszú távú boldog párkapcsolatok titkának megosztása a megfelelő kommunikáció, konfliktuskezelés, szeretetnyelvek ismerete és más témakörök által, valamint egyéni és közös gyakorlatok elsajátításával.

Esemény/Tanfolyam - Párkapcsolat-mentőöv 6 alkalmas párkapcsolati coaching program, amely segít az eltávolodásból szeretetteljesen visszatalálni egymáshoz, falakat lebontani, sérelmeket kommunikálni, a vonzalmat feléleszteni. A hűtlenségi helyzeteket feldolgozni, szexuális problémákat megoldani, stb.

Párkapcsolat-mentőöv

6 alkalmas párkapcsolati coaching program, amely segít az eltávolodásból szeretetteljesen visszatalálni egymáshoz, falakat lebontani, sérelmeket kommunikálni, a vonzalmat feléleszteni. A hűtlenségi helyzeteket feldolgozni, szexuális problémákat megoldani, stb.

Esemény/Tanfolyam - Szülő-school A szülői felelősség hatalmas, de sajnos gyakran nincs megfelelő előképzettségünk hozzá. A szülőség felkészítő tréningen elméleti és gyakorlati segítséget kaphattok az önismeret, kötődési stílus, szülői attitűd, fegyelmezés, érzelmi intelligencia, határok és saját érzelmi jóllét témaköreiben.

Szülő-school

A szülői felelősség hatalmas, de sajnos gyakran nincs megfelelő előképzettségünk hozzá. A szülőség felkészítő tréningen elméleti és gyakorlati segítséget kaphattok az önismeret, kötődési stílus, szülői attitűd, fegyelmezés, érzelmi intelligencia, határok és saját érzelmi jóllét témaköreiben.

Esemény/Tanfolyam - Érzelmi intelligencia fejlesztés gyermekeknek A 90 perces kiscsoportos foglalkozások játékos és örömteli formában segítenek fejleszteni a gyermekek érzelmi intelligenciáját és hozzájárulnak egy érzelmileg egészségesebb nemzedék felnövekedéséhez. A foglalkozásokon terápiás kutyámmal is találkozhatnak a résztvevők.

Érzelmi intelligencia fejlesztés gyermekeknek

A 90 perces kiscsoportos foglalkozások játékos és örömteli formában segítenek fejleszteni a gyermekek érzelmi intelligenciáját és hozzájárulnak egy érzelmileg egészségesebb nemzedék felnövekedéséhez. A foglalkozásokon terápiás kutyámmal is találkozhatnak a résztvevők.

Esemény/Tanfolyam - Mesés önismeret A 8 alkalmas online mesefeldolgozó csoport, amely relaxációs vezetéssel és szimbólumokkal segíti az önismeret és a világ felfedezését. A mesés önismeret különböző témakörökre épül, mint például a belső forrás megtalálása, a női-férfi kapcsolódások, önérvényesítés, szexualitás, stb.

Mesés önismeret


A 8 alkalmas online mesefeldolgozó csoport, amely relaxációs vezetéssel és szimbólumokkal segíti az önismeret és a világ felfedezését. A mesés önismeret különböző témakörökre épül, mint például a belső forrás megtalálása, a női-férfi kapcsolódások, önérvényesítés, szexualitás, stb.